Професионални ли са чанти Crossbody? Може ли да носите такъв на сервизен обяд или събитие в мрежа? Посетител C се чуди …
Мислена ли е чантата на Crossbody за професионална? Износен съм от донесох много торбички за работа (куфарче, помпа, торбичка за обяд, както и чанта), както и се опитвам да намаля чантата си. Мисля да купя чантата Lo & Sons Pearl. Ще бъде ли странно обаче да използвате кръстосано тяло за сервизен обяд или събитие в мрежа? Благодаря!
Чантата Crossbody е толкова важна идеална сега. Вярвам, че са сладки, дори и да не бих носил такъв (бюсти момичета, с мен ли си?). Бих казал, че това е ситуация на „ти си“, както и да продължиш напред, както и да го носиш, ако искаш. Особено вярвам, че Crossbody е новият китка – най -добре за грабване на нещо бързо, за да изтече, за да вземе обяд. (На снимката: Друга популярна опция, Marc Jacobs Natasha, предлагана в Nordstrom за $ 108-$ 398. Визуализираната кожена чанта е $ 365.)
Но – винаги има, но нали? – Мога да ви внимавам в две възможни пожелания, които могат да се позоват на неблагоприятна преценка за вашия професионализъм.

Първо: Ако това е мрежово събитие или сервизен обяд, наистина ли изисквате какъвто и да е вид чанта? Много мрежови събития, на които съм бил, хората са изхвърлили чантите си, както и палта, както и са се скитали по стаята, Pursefree. (Това е една от причините винаги да се чувствах блейзър с джобове, беше не-мозъчен за събитие в мрежа-място за вашия мобилен телефон, както и сервизни карти!) Видях няколко жени да се скитат наоколо с чантите си, както и те обикновено са били от два вида: а) типът човек, който има OMG-толкова важна чанта, която е невероятно доволна да покаже, или б) типът човек, който отказва да зависи от съвместното / други гости както и настоява да донесе чантата със себе си. Поне бих ви мотивирал да прецените пространството, за да видите дали други жени носят чантите си със себе си или дали има вариант за съвместен. Ако сте наистина нервни, можете просто да донесете една карта за кредитен рейтинг със себе си вместо целия си портфейл, както и да запазите картата на кредитния си рейтинг в джоба си.

Второ, както и това наистина е само точка за това колко бавно модните модели проникват в конвенционално работно място: по -възрастните колеги в конкретни могат да си партнират в чантата Crossbody като небрежни или дори туристически. Това възприятие може да бъде засилено, ако често се вкоренявате в него, както и дърпате нещата, както и навън. Така че предполагам, че това е моят друг момент: да разберете типа човек, който ще бъде там (например, това е събитие на млади експерти?), Както и с кого искате да се свържете.
Дами, какви са вашите мисли за чантите на Crossbody за работа, както и за работни събития? Кои са вашите предпочитани чанти Crossbody сега?
———————————————————————————
N.B. Тези съществени статии са предназначени да бъдат източник на коментар в квартала по конкретна тема, с която посетителите могат да търсят, без да се налага да пресяват много несвързани коментари. Освен това, макар и на програма, ние изключително ценим всички коментари от нашите читатели, ще ви помолим да запазите вашите коментари по темата; ThreadJacks ще бъде изтрит по наша собствена преценка, както и за удобство. Кажете благодаря на вас за вашето разбиране!