2015 Булчински тенденции Предстояща тема! – Има толкова много приложения, които да ви помогнат да се уверите, че големият ви ден ще бъде грандиозен дори и без помощта на професионален планиращ, а също така има и все повече опции, когато става въпрос за декор, теми и схеми.

2015 Булчински тенденции Предстояща тема!
Освен това, толкова много знаменитости се женят; Толкова е лесно да получите вдъхновение от техните сватби, които да включите в себе си.

Отворете булчинските рокли на гърба

Получаването на малко тази секси вибрация в булчинския ви вид, докато все още го поддържате подходящо, може да бъде предизвикателство, особено ако сте някой, който обича да парадира с добрите неща и да показва някаква кожа. За булката, която иска да добави този намек за секси към техния външен вид, отворена булчинска рокля на гърба е страхотен вариант.

Скъпа деколте

Деколтето на сладур е от векове и това е един от най -хубавите, които можете да включите в булчинска рокля. Тази година това конкретно деколте ще привлече много внимание и любов. Можете да направите това на рокля без презрамки или под чисто наслагване.

Реколта

Вижте също

Мода
Как да изберете перфектни модни обеци за надграждане на вашия профил?

Независимо дали е на вашия външен вид, вашата тема или вашият декор и настройка, малко от тази винтидж вибрация със сигурност ще направи вашата сватба да изглежда и да се чувства по -уютна и интимна. Тази тенденция е идеална за булки, които искат много блясък за сватбата си, но нищо подобно на днешния вид на лицето ви.

Детайл с мъниста

О, вече можем да видим тази тенденция да нараства само от първите няколко събития на червен килим и просто знаем, че ще бъде голяма тази година. Детайлите с мъниста наистина могат да добавят много пица към всяка булчинска рокля, но това отнема много време, така че не забравяйте да дадете достатъчно време на вашия дизайнер, за да направите тежки мъниста на вашата рокля.